-

Téli bőrmegújítás!

Aktuális

Téli bőrmegújítás!

 

A téli időszak beköszöntével meglévő bőrproblémáink mellé újak is kialakulhatnak. Sokan panaszkodnak sápadt, fakó, élettelennek ható, száraz,érzékeny, kivörösödő, vagy éppen indokolatlanul zsíros bőrük miatt.  A fenti problémák rendszerint valamely vitamin-, ásványi anyag vagy aminosav hiányról, esetleg korábban elszenvedett bőrkárosodásról (pl. nyári napégés) árulkodnak.
Testünk egészséges működéshez szükséges anyagok nagyrészt az elfogyasztott táplálék útján jutnak be szervezetünkbe, ugyanakkor a létfenntartást biztosító szervek igénye mellett bőrünk a tápanyagoknak már csak nagyon kis részét képes hasznosítani, így átmeneti vagy tartós hiány alakul ki.
Ezen problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, amely rendkívül nagy hatékonysággal, közvetlenül a bőrbe juttatja a hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, és aminosavakat. A termékcsalád hatóanyagai helyreállítják a a bőr egészséges működését, a bőrsejtek táplálásával és növekedésük serkentésével javítják sérüléseit, felerősítik természetes regenerációs és  védekezőképességét.
Válassza a téli vitaminhiányos időszakra történő felkészülésre, ill. annak teljes időtartama alatti bőrtáplálásra a GIGI Ester C kezeléseit.

 

Ester C bőrmegújító kezelés: 9.900 Ft

Deluxe Ester C bőrmegújító kényeztető kezelés: 12.900 Ft

 

Címkék

<$scripts_end>